Home Landelijke radio 100% NL Marjon Keller en Candlelight niet meer op 100% NL

Marjon Keller en Candlelight niet meer op 100% NL

Marjon Keller en Candlelight zijn niet meer te horen in de programmering van 100% NL. Zowel Marjon als Jan van Veen keren in 2018 niet meer terug in de programmering. Marjon blijft wel te horen als voice-over van de zender.

Haar programma wordt momenteel overgenomen door Michael Blijleven. Over een definitieve invulling komt 100% NL later met meer duidelijkheid. Ze zal nog wel als invaller programma’s blijven maken voor 100% NL.

Sinds april 2010 is Marjon te horen op werkdagen tussen 10:00 en 13:00 uur. Daarvoor was ze te horen op RTL FM, 100% NL nam na een rechtszaak dit kavel over. Daarnaast is Keller voice-over van RTL 4.

Candlelight

Candlelight was bijna 10 jaar te horen op 100% NL, de laatste jaren op zondagavond. Het programma past niet meer binnen het nieuwe format van de zender.

Ronald Sebök, Station Director 100% NL, laat aan RadioFreak.nl weten: “Candlelight is al bijna 50 jaar op de Nederlandse radio te horen en al bijna 10 jaar op 100% NL. Vanaf vandaag omarmt 100% NL ‘Liefde’ nog meer met elke avond tussen 22:00 uur en middernacht de mooiste liefdesliedjes en liefdevolle muziek ooit gemaakt. Dat programma heet 100% NL Liefde en daarin draaien we non-stop de beste muziek van Nederland van o.a. Marco Borsato, Anouk, Paul de Leeuw, Racoon en Guus Meeuwis. Candlelight verdwijnt uiteraard niet en gaat digitaal verder via Candlelight.nl”

Vorig artikelVernieuwingen op NH Radio
Volgend artikelRadio 2 vernieuwt uuropeners in vormgeving