Home Landelijke radio Marco Borsato: Evers moet straat krijgen in Hardenberg

Marco Borsato: Evers moet straat krijgen in Hardenberg

Edwin Evers moet een een straat naar zich vernoemd krijgen in zijn woonplaats Hardenberg. Daarvoor pleitte Marco Borsato op het Gouden RadioRingfeest van de dj van Radio 538. “Hij heeft het vak verheven tot kunst”, aldus de zanger. “Ik heb begrepen dat de burgemeester hier ergens is; dus allemaal een brief schrijven.”

Temidden van vele familieleden van Edwin Evers, waaronder zijn vader en moeder op een ereplekje op het balkon, en tientallen andere genodigden hoorde burgemeester Bert Meulman het allemaal glimlachend aan. Maar ook Erik de Zwart, een van de vele prominente gasten, deed nog een duit in het zakje. Hij wees de burgervader op de artiestenwijk in Almere. Borsato en De Zwart hebben Meulman een lastige opdracht meegegeven; het bij leven al vernoemen van de op dit moment bekendste inwoner.

De opbrengst van het feest, vijftienduizend euro, werd geschonken aan de kinderafdeling van ziekenhuis Röpcke Zweers, de plek waar Edwin Evers zijn loopbaan is gestart bij de ziekenomroep. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe couveuse. [Stentor]

Vorig artikelProvincie Drenthe wil info over RTV Drenthe
Volgend artikelLezers Hitkrant kiezen Mark Labrand tot knapste dj