Home Landelijke radio Marc de Hond weg bij Caz!

Marc de Hond weg bij Caz!

Marc de Hond vertrekt deze zomer bij Caz!. Op 19 juli is hij voor de laatste keer te horen met zijn programma ‘Wacht U voor De Hond’. Eerder werd al bekend op datzelfde moment Timur Perlin de radiozender van SBS verlaat.

In 2000 verkocht Marc, de zoon van Maurice de Hond, zijn internetbedrijf Ricardo.nl en begon hij met radio maken. Hij ging aan de slag bij de NCRV en was op diverse publieke radiozenders te horen. Zo was de Hond jarenlang het gezicht van het 3FM-programma ‘BuZz’ totdat hij in april 2006 besloot de overstap te maken naar Caz!.

“De zender is de afgelopen periode een nieuwe weg in geslagen en daar voel ik me niet meer bij thuis. Het station profileert zich met het draaien van ‘meer muziek’. Ik heb andere ambities. Wat de toekomst betreft sta ik nu op een kruising tussen een terugkeer naar televisie, het bedrijfsleven of toch weer radio. Deze zomer ga ik die knoop doorhakken,” aldus Marc de Hond.

Programmadirecteur Robert Feller: “We hebben Marc het afgelopen jaar leren kennen als een zeer gepassioneerde programmamaker en gewaardeerde collega. We respecteren zijn besluit uiteraard en wensen hem veel succes in de toekomst.”

Vorig artikelRadio 538 krijgt steunzender in Megen
Volgend artikelOmroepen willen duidelijkheid van de overheid over DAB