Home Landelijke radio Luuk Ikink vanaf morgen twee weken sidekick op Radio 10

Luuk Ikink vanaf morgen twee weken sidekick op Radio 10

Luuk Ikink is vanaf morgen twee weken lang de sidekick van Tim Klijn in zijn ochtendshow 'Tim in de Morgen' op Radio 10. Ikink vervangt sidekick Nicolas Ruis, die met vakantie is. Ook Tim Klijn is na een korte vakantie vanaf morgen weer te horen op Radio 10.

Ikink is tegenwoordig vooral bekend als co-host van het RTL 4-programma RTL Late Night. De latenightshow houdt momenteel een zomerstop, waardoor Ikink tijd heeft om zich weer even op radio te richten.

De 32-jarige Ikink is geen onbekende in de radiowereld: hij werkte voor 3FM, Caz! en begon in 2008 bij BNN op Radio 1, waar hij zowel voor als achter de schermen werkte. Hij presenteerde op de zender onder meer het programma 'Today's Topics'. In 2012 won Ikink de Philip Bloemendal Prijs.

Ochtendshows in de zomervakantie
Ook op andere zenders zijn deze weken aangepaste ochtendshows te horen. Zo vervangt Domien Verschuuren drie weken lang de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, vervangt Frank Dane tot 17 augustus Edwin Evers op Radio 538 en neemt Martijn Muijs een maand de ochtendshow van Jeroen van Inkel op Radio Veronica over.

 
Foto: RTL