Home Landelijke radio Luuk Ikink co-presentator RTL Boulevard, Frank Dane verslaggever

Luuk Ikink co-presentator RTL Boulevard, Frank Dane verslaggever

Luuk Ikink wordt co-presentator van RTL Boulevard. Dat heeft Ikink zojuist laten weten op Radio 538. Albert Verlinde maakte gisteren bekend na vijftien jaar te stoppen met Boulevard. Frank Dane, die sinds mei regelmatig te zien is als ‘inval-Albert’, gaat voor het nieuwe RTL Boulevard op pad als verslaggever, zo werd vanochtend ook bekend.

“Ik ga Albert niet opvolgen, dat heeft ‘ie zelf gisteren ook gezegd. Wat ik wel ga doen, is aan de slag als co-presentator. We gaan naar het Leidseplein in Amsterdam en daar ga ik vijf dagen per week zitten”, zei Ikink in de ochtendshow van Frank Dane op Radio 538. Ikink stopt met de co-presentatie van RTL Late Night.

Ikink is sinds oktober vorig jaar wekelijks te horen met een eigen column in de ochtendshow van Gerard Ekdom op NPO Radio 2. Ikink blijft dat doen, zo laat hij weten aan RadioFreak.nl. Vorig jaar was Ikink nog te horen als inval-presentator op Radio 10.

Ikink stapte in augustus 2013 over van NPO Radio 1 naar RTL Late Night. Ikink volgde de opleiding Journalistiek en deed zijn eerste ervaring op bij de lokale radiozender Twickelstad FM. Door een stage kwam Ikink terecht bij de NCRV voor 3FM, waar hij redacteur en producer was. Later verhuisde hij naar Caz!, om in 2008 aan de slag te gaan bij BNN. In 2012 won Ikink de Philip Bloemendal Prijs.

Foto: Bente Maria Hilkens | RTL