Home Landelijke radio Love Radio Staakt uitzendingen

Love Radio Staakt uitzendingen

De directie van Wegener Radio & Televisie BV heeft besloten om mengang van 1 januari 2002 de uitzendingen van het kabelradiostatioove Radio te staken. Dit staat in een persbericht dat vandaag naar buiten is gebracht.
Het besluit is genomen mede naar aanleiding van de nu al jaren durendnzekerheid rond het frequentietoewijzingsbeleid van de Nederlandsverheid.
Het radiolandschap is de afgelopen jaren zodanig veranderd, dat henmogelijk is geworden Love Radio, dat uitsluitend via de kabel worderspreid, op een aanvaardbare manier te blijven exploiteren. Omdat dmplementatie van de herverdeling van frequenties nog geruime tijal vergen, is het niet langer verantwoord het station voort tetten. De staking van de exploitatie heeft geen personelonsequenties.
Naast Love Radio omvat Wegener Radio & Televisie BV ook Radio 10 FMet het besluit de activiteiten van Love Radio te stoppen, is ervooekozen om alle aandacht te richten op het verder uitbouwen van heucces van Radio 10 FM, dat tot de top drie van de commerciëltations in Nederland behoort en behalve via de kabel ook via de ethep FM 103 en middengolf 675 te beluisteren is.
Love Radio begon in 1991 als Power FM. Na ongeveer een jaar werd daam gewijzigd in Love Radio en onderging het muziekformat eeelangrijke wijziging.
Volgens de geruchten oa op ons forum zal de plek van Love worden ingenomen door het nieuwe Veronica, hier van is op dit moment nog niets bekend.

Vorig artikelOLON: 5 procent gemeenten keert omroepgeld daadwerkelijk uit
Volgend artikelRadio 10FM steunt Cliniclowns