Home Landelijke radio Lex Uiting krijgt nachtprogramma op 3FM

Lex Uiting krijgt nachtprogramma op 3FM

Lex Uiting gaat een nachtprogramma presenteren op 3FM. Uiting is vanaf aanstaande zaterdag 6 februari iedere zaterdagnacht tussen 3:00 en 6:00 uur te horen met ‘LEX’.

De 29-jarige Uiting neemt het tijdslot over van Harm den Besten, die zich volledig gaat richten op zijn nachtprogramma op 3FM, iedere maandag tot en met woensdag tussen 3:00 en 6:00 uur.

Uiting heeft al jarenlang ervaring op het gebied van radio. Zo was hij verslaggever van ‘Wout’, de middagshow van Wouter van der Goes op 3FM. De laatste jaren was Uiting vooral actief als reporter in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM. Zo interviewde hij bekende Nederlanders voor de rubriek ‘Gaat ‘ie meer of zegt ‘ie nee’. Ook viel hij onlangs al een keer in bij ‘Eva & Giel’ op vrijdagavond. Naast zijn radiowerk, is Uiting ook regelmatig op tv te zien. Onder meer bij ‘Kinderen voor Kinderen’ en ‘RamBam’.

“Tot vorige week stond ik zelf nog iedere zaterdagnacht ergens te afterpartyen, daar verandert in principe niks aan”, aldus Uiting. “Alleen wordt die after nu wat groter, zet ik de plaatjes op en wordt alles uitgezonden. En dát is natuurlijk te-gek!”

Foto: Roel Determeijer