Home Landelijke radio Lex Gaarthuis terug naar Slam!FM

Lex Gaarthuis terug naar Slam!FM

Lex Gaarthuis is vanaf maandag weer te horen in de ochtend op Slam!FM. Hij gaat daar weer elke werkdag de ochtendshow presenteren, melden verschillende bronnen aan RadioFreak. Slam!FM heeft het nieuws nog niet bevestigd.

Afgelopen zomer stapte Lex Gaarthuis over van Slam!FM naar 3FM, waar hij een wekelijks nachtprogramma kreeg. Uiteindelijk besloot de dj om het publieke popstation na een half jaar alweer te verlaten. Nu heeft hij zijn oude baan dus weer terug.

Eerder deed Daniël Lippens ongeveer hetzelfde. Begin 2009 stapte hij over van Slam!FM naar 3FM, om een half jaar later weer terug te keren naar de jongerenzender.

Wat Michael Blijleven, die sinds augustus de ochtendshow van Slam!FM presenteert, gaat doen is niet bekend. Mogelijk gaat hij weer terug naar het weekend, waar hij eerder ook al te horen was.

Update vrijdag 09:45 uur
Lex Gaarthuis en Michael Blijleven hebben inmiddels allebei bevestigd dat het bericht klopt. Blijleven zal vanaf volgende week in het weekend te horen zijn op Slam!FM. Hij krijgt een programma tussen 12:00 en 15:00 uur.