Home Landelijke radio Lantinga & Swijnenberg opvolgers Wouter van der Goes op 3FM

Lantinga & Swijnenberg opvolgers Wouter van der Goes op 3FM

Sander Lantinga en Coen Swijnenberg gaan vanaf komend najaar de middagshow presenteren op 3FM. Zij zullen dan Wouter van der Goes opvolgen, die de overstap maakt naar Q-Music. Dat hebben bronnen rondom 3FM aan RadioFreak bevestigd. BNN laat weten nog niet te kunnen reageren.

Swijnenberg, nu nog werkzaam bij de NPS, zou de overstap maken naar BNN voor de middagshow. Lantinga is sinds een jaar al werkzaam voor deze omroep. Over wie het avondprogramma van Coen Swijnenberg over zal nemen is nog niets bekend.

Sander Lantinga werkt sinds de zomer van 2004 bij 3FM. Na een aantal nachtprogramma’s presenteerde hij een jaar lang het avondprogramma ‘SanderSjow’ voor de NPS. Daarna maakte hij de overstap naar BNN waar hij naast radio ook televisie is gaan maken. Hij zorgde vorige week voor ophef toen hij werd opgepakt als streaker op Wimbledon.

Coen Swijnenberg werkt sinds 2002 voor de NPS op 3FM. Na een jaar een nachtprogramma te hebben gepresenteerd mocht hij elke werkdag om 18:00 uur het programma ‘Swijnenstal’ gaan maken.

Sander Lantinga en Coen Swijnenberg presenteren gezamelijk elke vrijdagavond van 19:00 en 22:00 uur het weekendprogramma ‘Lantinga & Swijnenberg’. Daarnaast zijn ze de vaste vervangers van Giel Beelen.