Home Landelijke radio KRO Radio 2 op zoek naar de nieuwe Zangeres Zonder Naam

KRO Radio 2 op zoek naar de nieuwe Zangeres Zonder Naam

Het KRO Radio 2-programma Theater van het Sentiment gaat komende week op zoek naar de nieuwe Zangeres Zonder Naam. De afgelopen weken werden zoektochten naar de nieuwe Michael Jackson, Herman Brood en John Lennon succesvol afgesloten met telkens een live concours op donderdagavond met publiek en jury. Aanstaande donderdag 27 augustus vindt de apotheose plaats van de laatste zoektocht van de zomer. Dan wordt in de kleine zaal van het Theater de nieuwe Zangeres Zonder Naam gekozen.

Kandidaten voeren op eigen wijze een nummer uit van Mary Servaes, zoals de Zangeres Zonder Naam echt heet. Luisteraars kunnen via de website stemmen voor de publieksprijs, de juryprijs wordt uitgereikt door zangeres Esther Hart, die ons land in 2003 vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival met ‘One more night’ en door de zanger, liedjesschrijver en ontdekker van de Zangeres Zonder Naam: Johnny Hoes.

Dit alles onder de paraplu van het kroonjaar 1975 en voorgezeten door presentator Stefan Stasse. De voorstelling is ook via de webcam te volgen en via de site kunnen luisteraar stemmen voor de publieksprijs. Het programma is van maandag tot en met donderdag te horen tussen 20:00 en 23:00 uur.