Home Landelijke radio ‘KPN wil Digitenne duurder maken’

‘KPN wil Digitenne duurder maken’

Telecombedrijf KPN bereidt in alle stilte een prijsverhoging voor van zijn digitale-televisiedienst Digitenne die voor zowel nieuwe als huidige klanten geldt. Dat meldt Tweakers. KPN zelf wil de geruchten bevestigen noch ontkennen.

Volgens de website wordt het standaard Digitenne-abonnement vanaf 1 oktober met enkele centen verhoogd tot 7,50 euro per maand. Het voetbalpakket wordt vier euro per maand duurder en zal na de prijswijziging tien euro per maand kosten. De tuners die gebruikers van de digitale tv-aanbieder huren gaan vanaf oktober 3,50 per maand kosten, vijftig cent meer dan nu voor extra ontvangers moet worden betaald.

KPN zou de verhoging op zijn interne communicatienetwerk al wel aangekondigd hebben, waardoor retailwinkels als Primafoon en KPN Business Center al op de hoogte zijn van de prijsverhoging. De prijsverhoging zou niet alleen voor nieuwe klanten gelden, maar ook van toepassing zijn op reeds bestaande klanten. Het is nog niet bekend of en wanneer KPN zijn klanten hierover gaat informeren.