Home Landelijke radio Kort radionieuws van vrijdag 4 juli

Kort radionieuws van vrijdag 4 juli

Raymond K. presenteert Stenders Vroeg
De Zwolse dj Raymond K., die in de VS werd veroordeeld wegens smokkel van XTC, zal maandag één uur het ochtendprogramma op 3FM presenteren. Raymond K. zal het laatste uur voor zijn rekening nemen. Dit heeft de Vara bekend gemaakt.

Adloop wordt Sky Radio Run
De bosloop ‘De Adloop’ zal vanaf dit jaar verder gaan als de Sky Radio Run. Op vrijdag 5 september aanstaande vindt de eerste editie van deze loop plaats op het bekende parcours in het Amsterdamse Bos. Naast Sky Radio zijn ook Adformatie, A-film, Initiative Media, Luminus en Metro Nieuws NL hoofdsponsors.

“Toen eind vorig jaar bekend gemaakt werd dat De Adloop niet langer plaats zou vinden, vonden wij het heel jammer als zo’n succesvol evenement zou gaan verdwijnen,” aldus Carlo de Boer, commercieel directeur van Sky Radio.

Op 10 juli start een grote mediacampagne om de Sky Radio Run onder de aandacht te brengen van de doelgroep.

BusinessNieuws Radio live vanuit Robeco Zomercafé.
BusinessNieuws Radio zal in de maanden juli en augustus negen zaterdagen lang live vanuit het Robeco Zomercafé in het Concertgebouw in Amsterdam. De nieuwszender brengt van zaterdag 5 juli tot en met zaterdag 30 augustus een belangrijk deel van haar actualiteiten-, politieke en cultuurprogramma’s vanuit een studio in de glazen serre van het gebouw.

Eén van de hoogtepunten van de live zomeruitzendingen vanuit het Concertgebouw is dat Margriet Vroomans het actualiteiten- en discussieprogramma ‘In de ban de week’ samen met BusinessNieuws Radio-presentator Rens de Jong gaat presenteren.Aanleiding voor het uitzenden vanaf locatie vormen het derde lustrum van de Robeco Zomerconcerten, één van de belangrijkste culturele evenementen gedurende de zomer, en het verwerven van de nieuwe FM-frequenties door BusinessNieuws Radio. Het is voor het eerst dat het radiostation voor langere tijd haar uitzendingen vanaf locatie en met publiek verzorgt.

Vorig artikelRadio 192 uit de financiële problemen
Volgend artikelRadio 538 moet actie verplaatsen naar Utrecht