Home Landelijke radio Kort radionieuws van dinsdag 3 december

Kort radionieuws van dinsdag 3 december

Radio Vestigingsstad geeft kerstboom aan goed doel
Op vrijdag 13 december aanstaande trekt het Radio Vestingstad programma Enjoyradio.net, evenals vorig jaar, Groenlo in om bij de plaatselijke middenstand een kerstboom en attributen bij elkaar te verzamelen om deze vervolgens weg te geven aan een goed doel.

Vorig jaar ging er een complete kerstboom naar een kinderdagverblijf. Ook dit jaar wordt de boom weer aangeboden aan een goed doel. Welk goede doel dit is, is echter nog niet bekend, dit wordt namelijk vrijdag 13 december tijdens de live uitzending bekend gemaakt.

Noordzee FM top 888
Van vrijdag 27 december tot en met dinsdag 31 december zendt Noordzee FM 5 dagen lang de 888 beste platen uit de Jaren ’80 uit tijdens de Noordzee FM Top 888. Deze hitlijst zal worden samengesteld door de luisteraars van het station.

Aan de Top 888 verleent een aantal bekende Nederlanders hun medewerking. Verder zullen er Jaren ’80 nieuwsfeiten langskomen gepresenteerd door de in de Jaren ’80 zeer populaire nieuwslezer Fred Emmer. Via de website van het station is het mogelijk om te stemmen.