Home Landelijke radio Kort Radio nieuws

Kort Radio nieuws

Nieuw jingle pakket Omroep Alblasserdam
De nieuwe lokale omroep voor de gemeente Alblasserdam, A-FM, heeft gekozen voor een nieuw trendy en up-tempo jingle pakket. De omroep zal hiermee vooral de jongeren aanspreken. De jingles zijn ingezongen door Desiree, zangeres van de house formatie 2 Brothers on the 4th Floor. De jingles zijn gemaakt door On Air Records, op de website van dit bedrijf zijn tevens een aantal voorbeelden te horen van de nieuwe A-FM jingles.
Friese top 50 bij Radio Eenhoorn
Radio Eenhoorn zal ook dit jaar de Friese top 50 uitzenden op pinksterzondag. Drie keer stond De Kast op nummer 1 met ‘In nije dei’. Vorig jaar werd de toppositie overgenomen door Twarres met “Werbisto’. Andere topscoorders in de lijst waren Reboelje en Piter Wilkens.
De luisteraars stellen de lijst samen door te stemmen op de website van Radio Eenhoorn. In welke taal de nummers zijn doet niet ter zake, mits de uitvoerenden maar uit Friesland komen. In een Top 3 mag elke artiest slechts 1 keer voorkomen.
De Friese Top 50 2002 wordt uitgezonden op zondag 19 mei tijdens het Fryske Muziek Weekend (17-20 mei).
Programmering Radio 10 FM iets veranderd
De programmering van Radio 10 FM is iets gewijzigd. Zo is sinds kort op zaterdagavond tussen 18:00 en 19:00 uur De Geschiedenis van de Nummer 1 Hits te horen en is het programma ’s Werelds Grootste Filmhits in de plaats gekomen van ’s Werelds Grootste Musicalhit. De nieuwe programmering is vanaf 10 april te vinden op de website van Radio 10 FM.