Home Landelijke radio JuizeFM vanaf maandag met gepresenteerde programma

JuizeFM vanaf maandag met gepresenteerde programma

JuizeFM start vanaf maandag met gepresenteerde programma’s in haar programmering. Het is dan precies één jaar geleden dat het station van start ging. Niels Hoogland gaat een dagelijks programma presenteren en in het weekend worden Ali B, Negativ en E-life de belangrijkste DJ’s.

Sinds de start op 18 juli 2004 beleeft het radiostation JuizeFM een enorme groeispurt. Het station groeide met dagelijks 16.000 luisteraars uit tot één van de vijf best beluisterde radiostations via internet. Daarnaast is Juize.FM sinds 1 juli met 4 miljoen kabelaansluitingen in het grootste deel van Nederland via de kabel te ontvangen.

Vanaf maandag worden de programma’s op werkdagen van 14:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 20:00 uur gepresenteerd; daarnaast worden luisteraars uitgenodigd door middel van shout outs en dedications ‘presentaties’ te verzorgen. Naast de kopstukken Ali B, Niels Hoogland, Negativ, E-Life, DJ Jeff en 2Tall zijn veel nieuwe talenten te horen zoals Henca Maduro, Luan van der Linden, Demi Saulic en Bobby Sukhraj.

Program director van JuizeFM en DJ Niels Hoogland: “Na de uitbreiding van de kabeldekking op 1 juli is dit weer een grote stap vooruit voor Juize.FM. Ik ben heel blij met dit team, de Juize crew is er klaar voor. Let’s get it started!”

De volledige programmering volgt zo spoedig mogelijk.