Home Landelijke radio Joost Berk weg bij Radio 538

Joost Berk weg bij Radio 538

Joost Berk gaat na negen jaar weg bij Radio 538. Hij gaat zich volledig richten op het bedrijf J2TV dat hij eind vorig jaar samen met Joost van der Stel heeft opgericht. Berk was tot september als dj te horen in het weekend en ’s nachts. Daarnaast was hij werkzaam als producer bij het station.

"Ik heb bij Radio 538 zo ongeveer alles gedaan wat direct met radio te maken heeft, er is gelachen, gehuild en ik heb met 538 de wereld gezien. Ik begon in 2000 op de technische dienst en kreeg snel de kans de studio’s te ontwerpen en te bouwen. Dat is een bijzonder leerzame periode geweest", aldus Joost Berk.
In 2005 werd hij ‘ontdekt’ door de Radio 538 DJ School en kort daarop mocht hij een programma gaan maken in de nacht op 538. "Dat is de periode waarin ik mij het meest op mijn plek voelde. Radio maken is iets wat ik al zo lang doe en eigenlijk altijd wil blijven doen. Gelukkig betekent een keuze voor mijn eigen bedrijf niet een definitief einde voor mijn radiowerk."

Joosts bedrijf J2TV heeft een aantal klanten in de radiowereld. "Radio Decibel wordt daarmee een nieuwe klant waar we ons met veel plezier en enthousiasme voor willen gaan inzetten." Vanaf 5 oktober levert het bedrijf radiodiensten aan de zender.