Home Landelijke radio Jensen: ‘Ik ga weer radio maken’

Jensen: ‘Ik ga weer radio maken’

Robert Jensen gaat weer radio maken. Dit zei hij tijdens een interview op 3FM. Over het hoe en waar deed Jensen geen uitspraak. Wel werd duidelijk dat Jan Paparazzi Jensen bij zal staan bij een eventueel nieuw radio-avontuur.

Na afloop van het interview werd gespeculeerd dat Jensen een programma zou gaan maken bij Radio 538, dit wordt echter door het station ontkent. "Robert Jensen zal zijn radiocarrière niet bij ons gaan voortzetten", zo laat een woordvoerster desgevraagd weten.

Het is bijna vier jaar geleden dat Jensen voor het laatst te horen was op de radio. Tot begin 2006 presenteerde hij ‘Jensen in de Middag’ op Yorin FM. Daarvoor was hij onder meer te horen in de middag op Noordzee FM en met een ochtendshow op Veronica FM.

Jensen is sinds kort weer volop in de media. Na een jaar te hebben gereisd keert hij deze maand terug op RTL 5 met een wekelijkse talkshow. Daarnaast lanceerde hij gisteren de showbizzweblog Snafu.nl. Volgens Jensen trok deze site op de eerste dag 100.000-en bezoekers.