Home Landelijke radio Jan Kooijman, Bridget Maasland e.a. vervangen Wouter van der Goes

Jan Kooijman, Bridget Maasland e.a. vervangen Wouter van der Goes

Wouter van der Goes

Jan Kooijman, Bridget Maasland, Eddy Zoëy en Roel van Velzen vervangen van 25 juli tot en met 19 augustus de middagshow ‘Wout2Day’ van Wouter van der Goes op NPO Radio 2. De invallers nemen ieder een week voor hun rekening en zijn daarmee elke werkdag tussen 16:00 en 18:00 uur te horen.

Voor Eddy Zoëy is radio geen onbekende; hij was tot eind 2008 drie jaar lang te horen op 3FM. Ook Bridget Maasland heeft de nodige ervaring op het gebied van radio. Zo presenteerde ze meerdere keren de ‘Top 40’ op Radio 538 en viel ze in haar periode bij BNN ook regelmatig in voor radioprogramma’s op 3FM.

“Ik ga met een gerust hart op vakantie”, reageert Wouter van der Goes. “Luisteraars houden met deze toppresentatoren veel muziek en actuele onderwerpen zoals ze gewend zijn. Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen. Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen.”

Roel van Velzen: “Goede radio maken is veel moeilijker dan het lijkt. Maar samen met Wouters redactie durf ik het wel aan. Een hele toffe uitdaging om het nu eens van de andere kant te beleven; ik heb er veel zin in!”

Invalpresentatoren ‘Wout2Day’
Jan Kooijman: 25 t/m 29 juli
Bridget Maasland: 1 t/m 5 augustus
Eddy Zoëy: 8 t/m 12 augustus
Roel van Velzen: 15 t/m 19 augustus

Foto: Jasper Zwartjes | Radio 2