Home Landelijke radio IP versterkt radioteam voor Yorin FM en RTL FM

IP versterkt radioteam voor Yorin FM en RTL FM

IP heeft het radio salesteam voor de zenders Yorin FM en RTL FM per januari gewijzigd, dit meldt Adformatie. Gary Mey is benoemd tot commercial manager, Marco Gijsen is nu salesmanager Yorin FM & RTL FM.

Mey wordt verantwoordelijk voor de spot- en non spot verkoop op de radiostations Yorin FM en RTL FM. Gijsen gaat, naast een eigen klantenpakket, een aantal accountmanagers aansturen en Mey ondersteunen met marketingacties gericht op adverteerders en mediabureaus. Gijsen is sinds juli 2004 in dienst als senior accountmanager voor RTL FM en Yorin FM.

Raymon van Sprang is benoemd tot senior accountmanager Yorin FM & RTL FM. In deze functie heeft hij, naast de spot- en non spot verkoop voor RTL Radio, een coördinerende functie met betrekking tot non spot-acties en events voor Yorin FM. Daarnaast heeft IP het radio salesteam versterkt met Ida Mansens. Zij keert daarmee terug bij IP en gaat zich als accountmanager RTL FM volledig bezighouden met de spot- en non spot-verkoop voor deze radiozender. De totale IP Radio salesafdeling bestaat hiermee uit 12 personen.