Home Landelijke radio ID&T Radio gaat breder programmeren

ID&T Radio gaat breder programmeren

ID&T Radio gaat een nieuwe koers varen, dit zegt directeur Duncan Stutterheim van het station in Adformatie. Het station stapt af van alleen maar Trancemuziek en wil nu ook progressieve muziek en gitaren laten horen. Daarnaast blijft de Trance ook te horen op de zender.

Dit is het eerste resultaat sinds Stutterheim de leiding heeft genomen van ID&T Radio. Die heeft hij gekregen nadat Jos van Mieghem, voormalig radiodirecteur, vertrok bij de zender na een verschil van inzicht met hem.

Ook aan de programmering zal flink worden gesleuteld. In de ochtend is nu een nieuwe jock aan het werk. Nu is het station op zoek naar een jock voor de avond uren. Stutterheim omschrijft het type dj wat hij zoekt: “Een Giel Beelen-achtige jock voor de uren 18:00 – 20:00 uur”. In de toekomst zal er nog meer gepresenteerd gaan worden.

Het doel waar de zender zich nu op wil richten is om na de zomer 1 procent marktaandeel te hebben. In de doelgroep 20/34 jaar wil het station een marktaandeel van 2 tot 3 procent hebben.