Home Landelijke radio Gordon boos op Evers-sidekick Rick Romijn

Gordon boos op Evers-sidekick Rick Romijn

Gordon is boos op sidekick Rick Romijn van Radio 538 en overweegt juridische stappen tegen hem. Romijn suggereerde in de ochtendshow Evers Staat Op dat Gordon tijdens de Gaypride onwel werd door cocaïnegebruik.

"Ik ben jarenlang elke ochtend vroeg mijn nest uit gekomen om daar op te treden, maar ik kreeg alleen maar te horen dat ik niet goed zing", reageerde de zanger geïrriteerd in SBS Shownieuws. "Afgelopen maandagochtend hebben ze me echt gestalkt, maar ik heb niet opgenomen. Ik ben klaar met 538." Over Romijn is Gordon ook duidelijk: "Rick Romijn is natuurlijk een heel naar en negatief persoon. Zijn persoon en mijn persoon liggen elkaar helemaal niet" Volgens Gordon was hij zaterdag bevangen door de hitte."Ik ga hem eerst zelf bellen, maar als het niet bevalt was hij tegen me zegt, ga ik sappen ondernemen. Ik laat mijn naam natuurlijk niet zo door het slijk halen."

En er zit nog meer oud zeer over Radio 538. Volgens Gordon wordt de muziek van de Toppers geboycot omdat ze op Koninginnedag besloten niet op te treden, vanwege het drama in Apeldoorn. "Ik ben nu helemaal klaar met ze. Nu komt alles naar buiten."