Home Landelijke radio Giel Beelen zet spindocter Kay van der Linde in voor RadioRing

Giel Beelen zet spindocter Kay van der Linde in voor RadioRing

Spindocter Kay van der Linde gaat Giel Beelen helpen de Gouden RadioRing te winnen. Zowel het ochtendprogramma ‘Giel’ op 3FM als de dj zelf zijn genomineerd voor de Gouden RadioRing en Zilveren RadioSter. Van der Linde was onder andere verantwoordelijk voor de verkiezingscampagne van Pim Fortuyn en werkt nu voor Rita Verdonks Trots Op Nederland.

Donderdag begint het stemmen voor de RadioRing via SMS en telefoon. Van der Linde wil onder andere vrachtwagens met daarop Giel en de SMS-nummers op de zijkant inzetten. Daarnaast wordt er een strijdlied gemaakt. "Dit wordt een campagne zoals Nederland nog nooit gezien heeft", zo zei Van der Linde.

Ondertussen wordt er bij andere genomineerden ook actie gevoerd. Het inmiddels gestopte 538-programma ‘Midden In De Nacht Rick’ greep vorig jaar net naast de RadioRing en wil dat dit jaar goed maken. "Vanochtend werd ik ook wakker met drie SMS-jes over Giel Beelen die een professioneel campagneleider op de RadioRing heeft gezet", zo zegt dj Rick van Velthuysen op zijn weblog. "Voor hen die het latijn machtig zijn zou ik willen zeggen ‘N’il desperandum’ en vertrouw ook op de kracht van MIDNR, dit is onze laatste kans!"

Ook Coen Swijnenberg en Sander Lantinga proberen de Ring binnen te slepen voor hun ‘Coen en Sandershow’ (3FM). "Ik zie ons niet als favoriet, maar we gaan er wel alles aan doen om te winnen natuurlijk", aldus Coen.