Home Landelijke radio Giel Beelen niet ontslagen

Giel Beelen niet ontslagen

Radio 3 FM DJ Giel Beelen is niet ontslagen bij de AVRO. Deze site meldde gisteren dat Roeland van Zeijst (Razende Roeland) zaterdagnacht in zijn nachtprogramma bekend maakte dat Giel Beelen voor de 3e maal ontslagen zou zijn. De reden voor het ontslag zou zijn dat Giel in een nog uit te zenden reportage heeft beweert dat de dodelijke nek kramp in Urk een natuurlijke selektie is zodat de christenen die niet inenten uitsterven. Het bericht kon zondag echter nog niet bevestigd worden.
Vandaag blijkt dat het bericht niet op waarheid is gebaseerd, afgelopen nacht was Beelen gewoon voor de eerste keer te horen voor zijn nieuwe werkgever de AVRO. Roeland van Zeijst had het ontslag zelf bedacht en een fake interview gehouden met een stemimitator van Beelen.
Als Beelen werderom ontslagen was zou dit overigens niet de eerste keer zijn. Vrijdag 19 oktober was het de VARA die Beelen ontsloeg. De reden was dat hij donderdag 18 oktober in zijn ochtendprogramma luisteraars opriep brieven met poeder naar de KRO te sturen, omdat hij nog geld van zijn vorige werkgever te goed zou hebben. De KRO ontsloeg de DJ ook al een keer omdat hij Mein Kampf van Hitler een indrukwekkend boek had genoemd.