Home Landelijke radio Giel Beelen begint nieuwe talentenjacht

Giel Beelen begint nieuwe talentenjacht

Giel Beelen

Giel Beelen gaat een nieuwe talentenjacht beginnen. Dat maakte de 3FM-dj maandagochtend bekend in zijn ochtendshow. “In Giels Talentenjacht, de eerste online talentenjacht van Nederland, draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’”, aldus de VARA in een persbericht. “Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen.”

De eerste 100 talenten worden geselecteerd door Giel aan de hand van alle inzendingen die binnenkomen op gielstalentenjacht.nl. Op basis van kijktijd en likes kiest Giel de winnaars en blijft er uiteindelijk een top 11 over. Deze selectie wordt ondersteund door experts, coaches en youtubers.”

Beelen hield de gemoederen flink bezig door zondagavond te twitteren dat hij ‘wat anders gaat doen’. “Eindelijk mag en kan het hoge woord eruit morgenochtend. Ja ik ga wat anders doen”, twitterde Beelen.

Al aan het begin van de uitzending maandagochtend zei Beelen dat zijn ochtendshow niet stopt. “Heel veel mensen zijn blij omdat ze denken dat ik zou stoppen met de ochtendshow. Laat ik die angel eruit halen: no way hosay.”

Foto: Hans-Peter van Velthoven