Home Landelijke radio Geveild ochtendprogramma Radio 192 ging niet door

Geveild ochtendprogramma Radio 192 ging niet door

Het ochtendprogramma op Radio 192 van afgelopen maandag, dat geveild was voor de slachtoffers van de ramp in New York van 11 september, is niet doorgegaan. Reden hiervoor was dat de hoogste bieder Albert Derkenwas het bedrag van F5192,- nog niet betaald had.
“De regel was dat ik eerst een financiële bevestiging wilde hebben van Albert Derkenwas. Deze heb ik niet gekregen. Donderdag voor de uitzending liet hij me weten het bedrag overgemaakt te hebben, maar dat bleek niet het geval. Later kreeg ik wel een mail dat hij voor een lager bedrag wilde komen. Maar zo werkt een veiling natuurlijk niet”. laat de ochtend dj van Radio 192, Michael Bakker, ons weten.
Maar het niet betalen van Derkenwas wil niet zeggen dat er toch een geveild ochtendprogramma komt. Bakker “Deze week hebben we contact opgenomen met de nummers twee van de veiling, twee zakenmannen waarvan één Amerikaans, en waarschijnlijk gaan zij maandag de show doen. Zij boden F2500,- maar wij gaan er toch vanuit dat wij met z’n allen minimaal F5000,- op tafel moeten krijgen.”