Home Landelijke radio Frits Spits start radio-rubriek op internet

Frits Spits start radio-rubriek op internet

Frits Spits maakt vanaf zaterdag 8 april een nieuwe rubriek voor de internet radiozender Devrijekro.nl. In ‘Tijd voor Drie’ bespreekt de presentator zijn keuze uit het wekelijkse nieuwe muziekaanbod. Te horen rond tien voor drie op zaterdag en op zondag , maar ook ‘on demand’ en als ‘podcast’ te beluisteren.

‘Tijd voor Drie’ is het eerste nieuwe programma -onderdeel dat, naast de bestaande radioprogramma’s van de KRO, via Devrijekro.nl is te beluisteren. “Devrijekro.nl is voor ons programmamakers een proeftuin waar we nieuwe rubrieken kunnen uitproberen. Ik maak daar nu een start mee met ‘Drie zaadjes, drie plaatjes”, zo zegt Frits Spits.

De Vrije KRO heeft na de start op 22 maart een flink aantal bezoekers gehad. Ruim 10.000 mensen bezochten de site, niet alleen om programma’s in carrouselvorm of on demand te beluisteren, maar vooral ook om ze te podcasten en de prijsvraag op te lossen waarmee wekelijks een iPod te winnen is.

Devrijekro.nl is tijdens de 1000ste uitzending van KRO’s DolceVita van start gegaan. Omdat dit programma per 1 september sneuvelt op Radio 747 is de KRO met dit webradiostation gestart.

Vorig artikelJoey Hereman naar Caz!
Volgend artikelRadiospotjes populair bij christelijke organisaties