Home Landelijke radio Extra uitzendingen van de Wereldomroep rond nieuwe kabinet

Extra uitzendingen van de Wereldomroep rond nieuwe kabinet

Radio Nederland Wereldomroep zendt morgen in extra uitzendingen de presentatie van het nieuwe kabinet-Balkenende uit .. Het radioprogramma Nieuwslijn duurt morgen een uur langer en is via extra radiofrequenties, satelliet en internet te beluisteren. In de speciale Nieuwslijn-uitzending van 18:00 tot 20:00 uur, die voor deze speciale gelegenheid ook via de middengolf (1314 kilohertz) te beluisteren is, zijn gesprekken te horen met de nieuwe ministers en staatssecretarissen.

Het nieuwe kabinet-Balkenende stelt zich donderdagavond voor aan het Nederlandse volk. De Wereldomroep heeft een speciale Nieuwslijn-avonduitzending gericht op Europa, verzorgd door de politieke verslaggevers van de Wereldomroep. Dit zijn:Rutger van Santen, Hans Andringa en Andy Clark. Zij zullen een groot aantal nieuwe bewindslieden interviewen.

De uitzending van Nieuwslijn is te ontvangen op 6010 en 6125 kilohertz in de 49-meterband voor zuidelijk Europa en op de middengolf (1314 kilohertz) voor centraal Europa en ook Nederland.