Home Landelijke radio Erwin van der Bliek: “ze mogen me allemaal bellen”

Erwin van der Bliek: “ze mogen me allemaal bellen”

Vanochtend werd bekend dat Erwin van der Bliek en Robin Velderman Slam!FM verlaten. Genoeg reden dus om even met Erwin van der Bliek over zijn vertrek te praten.

“Gisteren heb ik een gesprek gehad met de leiding van Slam!FM en daaruit kwam naar voren dat ze niet met me verder wilden,” zo vertelt Erwin. “Omdat ik via mijn eigen bedrijf voor hen werkte, kon de samenwerking zonder problemen worden opgezegd. Ik mocht nog een maand blijven, maar ik trek dat niet. Robin blijft nog wel een maandje zitten en mijn programma wordt nu gedaan door Eric van Kleef.”

“Een echte reden voor het feit dat ik niet mag blijven heb ik niet gehoord helaas. Ik denk dat het er vooral mee te maken heeft dat ze een ander team willen. Iets wat erg jammer is, want we hebben er het afgelopen jaar met een kleine, leuke ploeg iets heel moois van weten te maken.”

Of de rest van de dj’s die er nu zitten mag blijven is de vraag. “De toekomst van de rest van het oude team is mijn ogen nog heel onzeker. Toen Lex Harding en de andere aandeelhouders het station overnamen riepen ze als eerste: ‘we veranderen niks’ en uiteindelijk blijkt daar natuurlijk niks van waar, dat soort dingen worden altijd als eerste geroepen bij een overname. Eric van Kleef mag in ieder geval nog blijven, anders hebben ze helemaal geen dj’s meer, maar het zou me niet verbazen als hij over een maand ook moet vertrekken.”

“Wat ik nu ga doen weet ik nog niet. Ik ben vrij, dus ze mogen me allemaal bellen. Ik heb er verder nog niet over nagedacht bij welk station ik graag zou willen draaien, omdat het allemaal nog zo vers is. Maar ik vind dance sowieso altijd erg interessant.”