Home Landelijke radio Erwin van de Bliek in zomerprogrammering ID&T Radio

Erwin van de Bliek in zomerprogrammering ID&T Radio

ID&T Radio start maandag met haar zomerprogrammering. Om de interactie met de luisteraars te verhogen wordt er de hele dag door live gepresenteerd. Naast Dennis Hoebee en Erik de Koning zijn Eric van Kleef, Edit den Doosch en Erwin van de Bliek toegevoegd aan het team van presentatoren.

Iedere werkdag om 07:00 uur start Dennis Hoebee de dag met zijn ochtendshow ‘Hoebee Hardop.’ Om 10:00 uur neemt Erik de Koning het over met zijn ‘Morning Moods’. Tussen 12:00 en 13:00 uur bepalen de luisteraar om de muziek in het programma ‘Free Choice’.

Edit den Doosch presenteert van maandag tot en met vrijdag haar programma ‘Break the day’ van 13:00 tot 16:00 uur in de middag. Edit was eerder te beluisteren op Slam FM en Q the Beat. Vorig jaar was zij korte tijd werkzaam als nieuwslezer bij ‘Evers staat op,’ van Radio 538. Hier had ze op de vrijdagavond ook een eigen radioprogramma.

Studio 54 is voortaan eerder te horen tussen 16:00 tot 20:00 uur. De presentatie is in handen van Eric van Kleef. Van Kleef was eerder werkzaam bij Hot Radio. Vast onderdeel van Studio 54 is de clubmix. Iedere dag wordt er twee keer een mix van 25 minuten uitgezonden door een wisselende dj.

De zaterdag zal beginnen met Get Up non-stop muziek. Gevolgd door de Dance 33 gepresenteerd worden door Erwin van de Bliek. Tussen 18:00 tot 20:00 draait dj Roger Sanchez gevolg door dj Johan Gielens ‘Lift Off’. ID&T Radio zal elke zaterdagavond live uitzenden vanuit een club of feest.

De zondag blijft in het teken staan van de ‘Sunday Chill’ en Hed Kandi met als extra een ‘Ministry of Sound’ special tussen 18:00 en 20:00 uur.