Home Landelijke radio Erik van Muiswinkel: “Edwin Evers zou zich diep moeten schamen”

Erik van Muiswinkel: “Edwin Evers zou zich diep moeten schamen”

‘Ventje’ Edwin Evers moet zich diep in een hoek gaan zitten schamen. Dat zei Erik van Muiswinkel op 3FM. De cabaretier is een actie gestart omdat hij vindt dat Nederlandse sporters en artiesten de Olympische Spelen moeten boycotten vanwege de schending van de mensenrechten in China.

Nadat Blof had aangekondigd inderdaad niet naar China te gaan om daar op te treden zei Edwin Evers in RTL Boulevard ’te kotsen van artiesten die zich profileren door te zeggen dat ze niet in China willen optreden.’

"Meneertje Evers van Radio 538 is heel boos geworden over de beslissing van Blof. Hij vindt dat hij zijn radioprogramma moet kunnen maken vanuit China en alles moet daar voor wijken", aldus Erik van Muiswinkel op 3FM.

"Hij vindt het belangrijker om geldballen uit de lucht te laten vallen, dan dat hij eens kijkt wat er in China gebeurd. Hij moet zich diep in een hoek gaan zitten schamen, dat ventje."
Zelf zei Edwin Evers in zijn radioprogramma niet te doelen op Blof, aangezien Blof het al eerder bekend had gemaakt. Hij doelde op bands die dit argument  gebruiken om in de aandacht te komen.