Home Landelijke radio Eric Meijer naar Gelre FM

Eric Meijer naar Gelre FM

Eric Meijer gaat vanaf deze week een middagprogramma maken op Gelre FM, de lokale omroep van de gemeenten Oost-Gelre en Aalten die ook in Doetinchem te horen is. Meijer zal op warkdagen tussen 14:00 en 16:00 uur te horen zijn.

Meijer werkte in het verleden onder andere bij Rebecca Radio. Daar was hij ook al in de middag te horen samen met Martijn Muijs, die nu dj op Radio 3FM is. Daarnaast werkte Meijer bij Radio Zwolle.

"Eric Meijer is een professionele radiomaker die zijn sporen in het Nederlandse radiolandschap al ruim heeft verdiend. Hij past met zijn ervaring en enthousiasme prima in de programmering van Gelre FM en sluit perfect aan bij de andere presentatoren. Hij is een aanwinst voor ons station", zegt Peter Pullens, verantwoordelijk voor de programmering bij Gelre FM

Met de komst van Eric Meijer verhuist Ronald te Veldhuis met zijn programma naar het tijd-slot van 12:00 uur tot 14:00 uur van maandag tot en met donderdag. Te Veldhuis heeft hierdoor meer tijd voor zijn andere werkzaamheden bij Gelre FM.