Home Landelijke radio eLine begint vandaag met avondprogramma op 3FM

eLine begint vandaag met avondprogramma op 3FM

eLine la Croix begint vandaag om acht uur aan haar nieuwe programmera op 3FM. Doordat Timur na nog geen jaar teruggekeerd is naar Yorin FM geeft de NPS eLine de kans om deze zomer haar kunsten te laten zien in de avond met haar programma ‘AdreneLine’.

Nog geen jaar geleden kwam eLine via het opleidingstraject van 3FM in de nacht van deze zender terecht. Ze had nooit gedacht nu al een dagelijks programma te maken op het publieke popstation “Tot kort voor ‘de beslissing’ werd gemaakt dacht ik nog dat er wel iemand van buiten zal worden aangetrokken (ik dacht waarschijnlijk een BNner of in iedere geval een bekende jock),” aldus eLine.

Over de inhoud van het programma zegt ze: “Soms zijn er items die de programmaleiding graag wil dat je overneemt. Zo ook met dit programma. Maar wel minimaal. Ik heb iets uit ‘mijn’ nachtje meegenomen (‘Ken Je Klip’, een videoclipspel bijvoorbeeld) en er gaan ook een hoop nieuwe dingen gebeuren (bijvoorbeeld Radio Daten en een koppeling aan NOVA).”

eLine werkte eerder voor onder meer FunX en was sidekick bij de ochtendshow op Colorful Radio, maar hoe zag haar radio verleden er nu precies uit? “Ik deed gisterenmiddag mijn laatste CHART op FunX. Ik betreur het echt, maar FunX vind het beter als ik niet ‘prominent’ vertegenwoordigd ben op twee zenders, ook al is het allebei publiek. Desalniettemin blijf ik FunX een heel warm hart toedragen. Ik heb het daar geweldig naar mijn zin gehad. Ook bij Colorful heb ik een toffe tijd gehad. Mijn gevoelsmatige roots liggen bij Amstelveen lokaal, en nog vind ik het tof daar af en toe wat te doen. Onderschat het station bij je op je hoek niet. Salto heeft ook kort de revue gepasseerd, zelfs de ziekenhuisomroep en ook draaide ik heel kort bij ReflexFM, een piraat, die jammer genoeg net na mijn komst de ether uit geschopt werd (Agentschap Telecom op de gang enzo). En dat allemaal binnen een paar jaar!”

Over de toekomst is eLine duidelijk: “Een kenmerk van mij is ik heb altijd ambitie naar meer, groter en beter. Vooral beter. Ik ben erg zelf kritisch. Dit is voorlopig te gek natuurlijk. Ik wil veel, maar ik weet ook dat ik niet TE veel moet willen. Eerst maar eens een redelijke jock worden voordat ik een station opricht (dit laatste met een dikke knipoog). En nu, met 4 dagen per week, kan ik natuurlijk heel veel leren en dat vind ik super!”

Vanaf vanavond is eLine dus maandag tot en met donderdag van 20:00 tot 22:00 tijdens de NPS-avond van 3FM te beluisteren. Het programma duurt in ieder geval de hele zomer, of het daarna een vervolg krijgt is nog even afwachten. Voor meer informatie over ‘AdreneLine’ kun je terecht op de website van het programma.