Home Landelijke radio ‘Edwin Evers heeft anti Jensen-clausule in z’n contract’

‘Edwin Evers heeft anti Jensen-clausule in z’n contract’

Volgens Rob Stenders heeft Edwin Evers een anti-Robert Jensen-clausule in zijn contract met Radio 538 staan. Stenders schrijft dat in zijn boek ‘Stenders Leesvermaak’ dat binnenkort verschijnt. "Ik kon, in tegenstelling tot velen in onze branche, Jensen goed hebben. Edwin Evers schijnt zelfs ooit een contract getekend te hebben met de clausule dat, als Robert Jensen ook bij Radio 538 kwam werken, hij direct transfervrij mocht vertrekken", schrijft Stenders.

Dat Robert Jensen niet altijd even veel vrienden heeft gemaakt is bekend. Hij werkte met Evers samen bij Radio Veronica. In een ander boek, namelijk ‘Herinnert u zich deze nog’ van Arjan Snijders, wordt duidelijk hoe Jensen te werk ging toen hij radiobaas bij Veronica was. Van Inkel moest minder praten en naamjingles draaien en Evers moest van Jensen kappen met de imitaties, omdat hij er wel klaar mee was. Daarna ging Evers al snel werken bij de KRO en later bij 538.
Gordon is een van de weinigen die bewondering heeft voor Jensen. "Vind het toch knap dat iemand die tot twee keer toe hetzelfde radiostation (Veronica en Yorin FM) naar de klote heeft geholpen, nog steeds aan het werk is."