Home Landelijke radio Drie luisteraars Caz! worden stationvoice

Drie luisteraars Caz! worden stationvoice

In het programma ‘Môgge Jeroen’ zijn vanmorgen bekend gemaakt wie het komende jaar de stationvoices van Caz! worden. Barbara de Jong, Nienke Brinkhuis en Timothy Meurink zijn door een vakjury en de luisteraars gekozen uit tien finalisten.

Het oorspronkelijke uitgangspunt was om tot vier winnaars te kiezen te komen. Maar in de uiteindelijke keuze van de publieksjury en de vakjury zat één overlapping met drie winnaars als resultaat. Een vierde stem zal daarom op een later moment worden gekoen.

De vakjury bestond uit Hans Hogendoorn (onder meer bekend als stem van het NOS Journaal), Marion Jager (onder meer bekend als nieuwslezeres en stem van een autonavigatiesysteem), Bart Ettekoven (onder meer de stem van Shownieuws) en Berend Dubbe (de stem van NET 5).

De drie winnaars zijn uiteindelijk gekozen uit ruim 300 mensen die hun stem instuurden naar Caz!. Vorige week vrijdag werden er tien finalisten gekozen waarop men via de site van het station kan stemmen. Vanochtend werden dus de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.