Home Landelijke radio DJ Jurgen presenteert nieuwe ochtendshow Fresh FM

DJ Jurgen presenteert nieuwe ochtendshow Fresh FM

De ochtendshow op Fresh FM wordt vanaf deze week gepresenteerd door DJ Jurgen. Samen met co-host Marjolein Visser geeft hij invulling aan de ochtend op Fresh FM. Het programma gaat ‘Wake Up Fresh’ heten en zal dance maar ookl 80’s en 90’s-classics uitzenden.

Jurgen en Marjolein behandelen iedere ochtend op luchtige en
grappige wijze headlines uit nieuws, media en showbizz. Interactie met de luisteraars komt onder andere aan bod door middel van het radiospel ‘de 5e vraag’ en ‘Jouw Ochtendmoment’. Voor het showbizznieuws in ‘Fresh FM Gozzip’ belt Jurgen wekelijks met Joop van Tellingen, paparazzofotograaf.

Jurgen Rijkers werkte al op zijn twaalfde voor het Delftse piratenstation El Dorado. Toen hij 16 jaar was werd hij radio jock bij Radio Stad Den Haag wat 24 uur per dag dance ten gehore bracht. Vervolgens presenteerde hij nachtprogramma’s op radio Veronica en reisde hij het land door met de Veronica Drive In Show. Ook heeft hij voor de VARA en AVRO radioprogramma’s gepresenteerd. Daarna volgden Radio 10 en Extra 108. Na een radiostilte van enkele jaren is hij vanaf deze week dus weer on-air bij Fresh FM.

DJ Jurgen werd vooral bekend als deejay en producer. Hitsingles
zoals ‘Better off Alone’ en ‘Higher & Higher’ resulteerden in optredens in clubs in binnen- en buitenland en op dance events als Innercity, Trance Energy, Impulz, Mystery Land en Dance Valley.