Home Landelijke radio Desmet Live de nieuwe talkshow van Radio 5

Desmet Live de nieuwe talkshow van Radio 5

De Humanistische Omroep, LLink en de IKON starten op 4 september met een dagelijkse talkshow op Radio 5. Iedere werkdag tussen 18:00 en 19:45 uur is dan Desmet Live te horen. De talkshow wordt gepresenteerd door vijf verschillende presentatoren en zal ook via webcams geregistreerd worden.

Het programma heeft een vast format waar de drie omroepen vanuit hun eigen achtergrond invulling aan geven. In het eerste uur ligt de nadruk op kunst en cultuur, in het tweede uur op politiek en maatschappij. Desmet Live is een van de resultaten van de vele vernieuwingen in omroepland die in september hun beslag krijgen. Het programma komt in de plaats van 747Live, dat op werkdagen van 14.00 tot 15.45 uur te beluisteren was. Een verandering ten goede, vinden de drie omroepen, want de nieuwe uitzendtijd en de open café-formule bieden uitzicht op een veel bredere groep luisteraars dan voorheen.

De presentatoren van Desmet Live zijn Pieter Hilhorst (maandag voor LLink), Theodor Holman (dinsdag en vrijdag voor de Humanistische Omroep), Dieuwertje Blok en Francisco van Jole (woensdag voor LLink) en Mieke Spaans (donderdag voor de IKON).

Vorig artikelBNR en NOS in de fout met dood burgemeester
Volgend artikelFlash FM weer in de ether voor Tour De Waard