Home Landelijke radio ‘Denk als Henk’ vanaf 2 augustus bij Yorin FM

‘Denk als Henk’ vanaf 2 augustus bij Yorin FM

Henk Westbroek begint volgende week maandag met zijn lunchprogramma op Yorin FM. Elke werkdag zal hij tussen 12:00 en 13:00 uur het programma ‘Denk Als Henk’ presenteren. Voor deze titel is gekozen, omdat Henk (net als Rob Stenders) van zijn oude werkgever de VARA de programmatitel van zijn vroegere programma ‘Denk Aan Henk’ niet mee mocht nemen.

Westbroek begon in 1982 met een nachtprogramma. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een zeer ervaren radiopresentator die, met zijn radio 3 programma ‘Denk Aan Henk’ miljoenen luisteraars aan de radio kluisterde. Henk moest vorig jaar bij 3FM plaats maken voor jongere mensen en maakte daarna programma’s voor RTV Utrecht. Hier maakte hij een aantal maanden het programma ‘Westbroek aan tafel’, waarna Yorin FM hemeen aanbod deed.

Henk Westbroek over zijn komst naar Yorin FM: “Een uur nadat ik zelf bedacht had aan mijn vierde jeugd te willen beginnen, werd ik door Jensen, tijdens mijn bezoek aan de sportschool, gebeld en voor Yorin FM gepolst. Ik was net bezig met een sprintje op een fiets zonder wielen. Ja, en dan zijn er nog mensen die het bestaan van hogere machten in twijfel durven trekken! De volgende dag werd de deur van de Yorin FM-studio voor mij opengedaan door vriend Rob Stenders. In alle oprechtheid durf ik te beweren dat ik me al meteen thuis voelde bij Yorin FM nog voordat ik mijn schoenen op de deurmat had kunnen vegen. Na het een jaar rustig te hebben aangedaan, heb ik me voorgenomen per augustus fris van de lever een radioprogramma te gaan presenteren dat nog leuker is dan alle leuke programma’s waar ik ooit mijn naam aan verbonden heb.”