Home Landelijke radio Corné Klijn weg bij 3FM, Bart Arens op vrijdagavond

Corné Klijn weg bij 3FM, Bart Arens op vrijdagavond


Bart Arens vervangt vanaf 8 januari Corné Klijn op vrijdagavond op 3FM. Klijn maakt morgen tussen 18:00 en 19:00 uur zijn laatste editie van ‘Dance Classics Party Request’ waarin luisteraars hun favoriete dance classic kunnen aanvragen. Arens blijft in de verzoekhoek maar nu kunnen luisteraars alle soorten muziek aanvragen in ‘Weekend Request’.

Corné Klijn presenteerde ‘Dance Classics Party Request’ ruim tien jaar. Eerst op zaterdagavond en de afgelopen jaren op vrijdag. Het was het laatste programma dat Klijn bij 3FM presenteerde, sinds hij drie jaar geleden stopte met zijn overige programma’s.

“Met de laatste uitzending van dance classics party request sluit ik een periode van bijna vijftien jaar af bij 3FM.” Zo reageert Corné Klijn op het einde van zijn programma. “Eerst met ‘Kort en Klijn’ als de opvolger van de onvolprezen Frits Spits. En bij de TROS kreeg ik al snel de eretitel ‘Mister Dance Classics’ door het succesvolle radioprogramma en de show ‘Disco Dance Classics Party’ in het land.”

Klijn gaat zich meer toeleggen op zijn werk voor RTL Motorsport maar blijft wel aan de TROS verbonden. Hij sluit radio nog niet helemaal af: “de luisteraar is nog niet van me af!” Volgens de TROS wordt er op dit moment nog naar een programma gezocht voor de dj.