Home Landelijke radio Coen & Sander vieren duizendste show met Duits feest

Coen & Sander vieren duizendste show met Duits feest

Het 3FM-programma de 'Coen en Sander Show' viert zijn duizendste uitzendingen op 3 december met een Duits feest. Samen met luisteraars vieren Coen Swijnenberg en Sander Lantinga 'Das Coen und Sander Fest' met bier, een barbecue en optredens.

Het feest vindt plaats tijdens een extra lange uitzending van de middagshow tussen 14:00 en 18:00 uur. Domien Verschuuren zal op 3 december 's ochtends al verslag doen van de opbouw van het feest tussen 10:00 en 12:00 uur in '@Work' op 3FM.

Op 11 september 2006 was de 'Coen en Sander Show' voor het eerst te horen op 3FM. En nu zijn de dj's dus toe aan de duizendste uitzending. "Ongelooflijk dat we het al zo lang met elkaar volhouden en dat het eigenlijk alleen maar leuker wordt", aldus Coen Swijnenberg. Sander Lantiga voegt daaraan toe: "We hebben overal ter wereld feest gevierd, van Johannesburg tot Bern en van de Efteling in Kaatsheuvel tot de Roze Kermis in Tilburg. De hoogste tijd om het Duitse Bierfest voor onze luisteraars naar Nederland te halen."

Luisteraars kunnen zich online aanmelden om kans te maken op kaarten voor het feest.