Home Landelijke radio Clairy Polak begint woensdag bij Met Het Oog Op Morgen

Clairy Polak begint woensdag bij Met Het Oog Op Morgen

Clairy Polak begint woensdagavond als presentatrice bij Met Het Oog op Morgen op Radio 1. De presentatrice, die deze week afscheid neemt bij NOVA, zal wekelijks te horen zijn in het avondprogramma van de NOS. De afgelopen jaren was ze al af en toe te horen als gastpresentator.

De presentatrice neemt de plaats in van Henk van Hoorn. Hij eindigde eind juni zijn loopbaan bij de NOS na een radio- en televisiecarrière van ruim 40 jaar. 

Polak heeft al flink wat ervaring als presentatrice op de radio. Ze presenteerde tussen 1995 en 2002 het NOS Radio 1 Journaal. In 2002 stapte zij over naar de VARA, waar ze onder meer De Ochtenden en Ophef en Vertier presenteerde. In 2003 ging ze zich vooral richten op televisie, als presentatrice van NOVA. Vanaf volgende week vervangt Nieuwsuur NOVA, Polak wordt geen presentatrice bij deze nieuwe actualiteitenrubriek. Wel zal ze als verslaggever te zien zijn.

Met de komst van Clairy Polak is het vaste presentatieteam van Met het Oog op Morgen weer compleet. Dit team bestaat uit: Joris Luyendijk (maandag), Mieke van der Weij (dinsdag), Clairy Polak (woensdag), Max van Weezel (donderdag), Tijs van den Brink (vrijdag), Stephan Sanders (zaterdag) en John Jansen van Galen (zondag).