Home Landelijke radio Carice van Houten krijgt programma op KXradio

Carice van Houten krijgt programma op KXradio

Carice van Houten gaat een programma presenteren op KXradio. Dat zegt Rob Stenders in een interview met de Volkskrant. Vanaf 8 mei krijgt de digitale radiozender een nieuwe programmering. "Carice zit nogal in de alternatieve beweging. Veel singer-songwriters. Zij gaat echt actief op zoek naar nieuwe muziek. Ze haalt de mooiste dingen tevoorschijn", zo zegt Stenders.

Naast Carice van Houten gaat ook Kluun een programma presenteren. Kees Baars, tot voor kort te horen op Arrow Classic Rock, gaat ook aan de slag bij KX. 

Rob Stenders is zelf verbaasd over alle mensen die bij zijn zender willen komen werken. "‘Ik ben ooit begonnen door op een zolderkamer een MP3-speler aan te sluiten. Er kwamen steeds meer diskjockeys bij. Kennelijk vinden ze het leuk om een uur lang de muziek te draaien die zij willen."

Ondanks dat het goed gaat met de programmering van KXradio, gaat het financieel niet zo lekker. "Laatst, tijdens een vergadering, viel het woord dedicated salesman. Dat klonk interessant, maar zo’n man hebben we dus niet, iemand die de hele dag advertenties binnenlult. We zijn op zoek naar iemand die onze kosten betaalt."