Home Landelijke radio BNR komt met speciale golfzender

BNR komt met speciale golfzender

BNR Nieuwsradio brengt tijdens het golfkampioenschap KLM Open elke dag via de speciale frequentie 104.9 FM ‘KLM Open Radio’. De zender is alleen te horen op de Hilversumse golfbaan, met live verslagen, up-to-date scoring en spelersinterviews. Deze zender zal iedere dag (donderdag tot en met zondag) van 11:00 uur tot 18:00 uur in de lucht zijn.

De nieuwszender maakt gebruik van een speciale evenementenfrequentie die zorgt dat het hele park bestreken zal worden. Presentatoren zijn Michiel Bicker Caarten, Marc Wesseling en Peter van Zadelhoff van BNR Nieuwsradio. Verslaggevers zijn onder andere Niels Boysen, Ramon van Wingerden en Rob van den Berg. Vanuit de lokale studio en via reporters op de baan worden de verrichtingen van de belangrijkste spelers op de voet gevolgd.

Om ‘KLM Open Radio’ te ontvangen zijn kleine radio’s met oordopjes te verkrijgen bij de ingang van het tentendorp. Ze maken onderdeel uit van een ‘Beleef het mee’-pakket, waarin ook een KLM Open liniard en een speciale tee zitten. De tee geeft recht op deelname aan de Neary-wedstrijd in het ‘Beleef het mee’-gedeelte van het tentendorp en met de liniard kunnen de toegangskaarten handig om de nek worden gedragen. De kosten van dit pakket zijn vijf euro.