Home Landelijke radio 100% NL BLØF wint meeste 100% NL Awards

BLØF wint meeste 100% NL Awards

100% NL

BLØF heeft twee 100% NL Awards gewonnen. De prijzen werden gisteravond uitgereikt in Amsterdam. Ook Marco Borsato, Miss Montreal, Guus Meeuwis, Kensington, Vinchenzo en de Toppers vielen in de prijzen.

BLØF is winnaar in de categorie ‘Hit van het Jaar’ met ‘Zoutelande’ uitgebracht met de Belgische zangeres Geike. De track van BLØF samen met Typhoon ‘Wereld Van Verschil’ is afgelopen jaar het meest gedraaid op 100% NL. Hiervoor krijgt BLØF de 100% NL Award voor ‘Meest Gedraaide Track’.

Guus Meeuwis kreeg de prijs voor ‘Beste Zanger’. Marco Borsato nam met zijn album ‘Thuis’ de award in ontvangst voor ‘Beste Album’. De Toppers zijn de winnaars in de categorie ‘Beste Live Act’. De award voor ‘Beste Zangeres’ ging naar Miss Montreal. Nieuwkomer Vinchenzo is verkozen tot ‘Talent van het Jaar’. De award voor ‘Beste Band’ is voor de derde keer op rij voor Kensington.

Naast de publieksprijzenwaren er dit jaar ook vakprijzen. De muziekindustrie koos Manager Aloys Buys (Volendam Music) tot Manager van het Jaar en Rudo de Raaff (PR-Indies) tot Plugger van het Jaar.

Dit waren vorig jaar de winnaars.

Vorig artikel‘Indrukwekkende’ luistercijfers voor Radio 2 en Radio 10
Volgend artikel3FM komt met nieuw concept ‘3FM Exclusive’