Home Landelijke radio Bernard Kobes nieuwe directeur Technicolor

Bernard Kobes nieuwe directeur Technicolor

Bernard Kobes is de nieuwe directeur van de Nederlandse operaties van Technicolor. In 2001 startte hij als directeur RTV bij het Nederlands Productie Omroepbedrijf (NOB). Na een reorganisatie werd Kobes CEO van het onder de nieuwe naam werkende DutchView. In 2005 werd DutchView geprivatiseerd en werd hij mede-eigenaar van het bedrijf. NOB Audio, dat voor veel radiozenders werkt, ging verder als Technicolor Nederland.

Na het vertrek van Karin Valk, nu een jaar geleden, was er niet genoeg contact op directieniveau tussen Technicolor en de Nederlandse klanten, dit ook door de afstand en het tijdsverschil tussen Hilversum en het hoofdkwartier in de Verenigde Staten. Daarom zocht men een nieuwe directeur die goed is ingevoerd in het Hilversumse.

In zijn nieuwe functie gaat Kobes zich bezighouden met het verder uitbouwen van Technicolor. Zo wil hij gebruik maken van de ‘synergie’ op het gebied van innovatie tussen de circa 25 consultants van Technicolor Nederland en de technologie units van Technicolor in de USA.