Home Landelijke radio Radio 538 Barry Paf weg bij Radio 538

Barry Paf weg bij Radio 538

Barry Paf

Barry Paf keert niet meer terug op Radio 538. De dj is al een tijdje niet te horen op de zender en bronnen lieten RadioFreak al weten dat de dj op non-actief was gesteld. Radio 538 wilde de reden van zijn afwezigheid niet mededelen, maar laat nu wel weten dat de dj vertrekt.

“Met trots en dankbaarheid neem ik afscheid van Radio 538 na twintig fantastische jaren! Het bereiken van deze mijlpaal is tegelijk een natuurlijk moment van terugblikken en vooruitkijken. Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat de tijd rijp is voor iets nieuws. Ik wil mij verder ontwikkelen en daarvoor is het nodig mijn horizon te verbreden”, laat Barry Paf weten in een officiële verklaring.

Waarom de dj nu precies weggaat bij het radiostation is onduidelijk. Meer dan deze verklaring is er niet afgegeven. Er is geen nieuws over een overstap naar een andere zender.

Barry Paf was één van de dj’s die het langst te horen was op Radio 538. Hij kreeg in 1997 zijn eerste programma en was jarenlang de avondjock tussen 21:00 en 0:00 uur, met onder andere het populaire item ‘Op de valreep’. De afgelopen jaren was Paf in het weekend te horen. Wie hem opvolgt is onbekend, op dit moment vervangen diverse dj’s hem afwisselend.

Foto: William Rutten