Home Landelijke radio Arrow 90.7 FM binnenkort van start

Arrow 90.7 FM binnenkort van start

De officiële start van Arrow 90.7 FM laat niet meer lang op zich wachten. Vandaag ging de website van het jazz-station de lucht in. Daarop is ook al de nieuwe programmering te vinden.

In de ochtendspits is er het programma ‘Driven by Jazz (North)’ met nieuws, verkeersinformatie en financieel-economisch nieuws. In de middag is daarvan de ‘South’ editie. In de avond tussen 21:00 en 22:00 uur zijn er specials te horen met onder andere Hans Dulfer, DJ Maestro, Blue Note en Jazz-live. De rest van de programmering is vooral non-stop.

Er gaan al geruchten dat het station morgen officieel van start zal gaan. Een woordvoerder van het station wil er niets over kwijt. “We gaan binnenkort van start. Verder kan ik er niks over zeggen. Belt u later nog eens terug.” De woordvoerder kon ons alleen melden dat morgen terug bellen nog geen zin had.

Op 13 februari startte de uitzendingen al van het nieuwe radiostation.

Update:
Inmiddels heeft de zender laten weten dat vanmiddag in Amsterdam een openingsfeest zal zijn. Dit is voor de platenmaatschappijen en de adverteerders. De programma’s gaan voorlopig in de huidige vorm door, vanaf wanneer de specials te horen zijn weet het station niet.