Home Landelijke radio Annemieke Schollaardt en Bart Arens verlengen contract

Annemieke Schollaardt en Bart Arens verlengen contract

Annemieke Schollaardt en Bart Arens hebben een nieuw meerjarig contract getekend bij de TROS. Volgens de omroep zijn de twee 3FM-dj’s ‘de grootste radiotalenten uit de markt’.

Annemieke (29) begint morgen, zaterdag 7 februari, met haar nieuwe show ‘Annekemieke Hier’. Zij vervangt Edwin Diergaarde die naar Radio Decibel is gegaan. Bovendien zal ze vanaf zaterdag 7 maart het programma ‘Weekend DNA’ solo presenteren omdat Domien Verschuuren in de vroege ochtend in het weekend te horen is.

Door haar drukke werkzaamheden moet Annemieke binnenkort helaas afscheid nemen van de manschappen in Uruzgan en haar programma Uruzgan.FM. Bart (30) presenteert iedere zaterdag de Mega Top 50 en op zondag de Radioshow van Bart.

Annemieke reageert blij. "Te gek dat ik deze kans heb gekregen! Ik werk al jaren met plezier voor de TROS op 3FM en kan dit met mijn nieuwe programma nu dus verder uitbouwen! Kom maar door!" Ook Bart is tevreden. "De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier de Mega Top 50 en de Radioshow van Bart gepresenteerd op 3FM namens de TROS. Die tijd is omgevlogen! Heerlijk om er twee jaar aan vast te plakken."