Home Landelijke radio Annemieke en Domien in het weekend op 3FM

Annemieke en Domien in het weekend op 3FM

Domien Verschuuren en Annemieke Schollaardt komen vanaf 7 februari in de ochtendprogrammering van het 3FM weekend. ‘Domien is Wakker’ is iedere zaterdag en zondag te horen tussen 07:00 en 10:00 en ‘Annemieke Hier’ is daarna te horen tot twaalf uur.
Domien is momenteel iedere werkdag te horen in de nacht van 3FM. Annemieke is al jaren verbonden aan Uruzgan.FM. Ook maakten de twee samen het programma Weekend DNA.

"Met Domien en Annemieke hebben we bij 3FM twee bijzondere talenten in huis", zegt Florent Luyckx, 3FM zendermanager. "Ze zijn jong, slim en bezeten van muziek en radio. Samen met het onlangs gestarte programma ‘Timur Open Radio’ is met deze nieuwe programma’s het 3FM Weekend nog verder versterkt". Domien is er ook helemaal klaar voor: "Ik heb al een nieuwe wekker gekocht, dus de titel zal ik in elk geval eer aan doen."
Op de plek van ’Domien is Wakker’  zat eerder Timur Perlin, hij is verhuisd naar de middag. Eerder werd bekend dat Edwin Diergaarde weg ging bij 3FM, ‘Annemieke Hier’ neemt zijn uren over.