Home Landelijke radio 80s Top 880 in april op Radio Veronica

80s Top 880 in april op Radio Veronica

Radio Veronica zal in april voor de eerste maal de ‘De 80’s Top 880’ uitzenden. De lijst zal worden samengesteld aan de hand van stemmen van de luisteraars van het station. Stemmen kan vanaf aanstaande maandag via de website van het station.

De lijst zal worden uitgezonden van 11 tot en met 16 april De presentatie is in handen van onder meer Rob van Someren, Jeroen van Inkel, Bart van Leeuwen, Patrick Kicken, Kas van Iersel, Ferry Maat, Arlo van Sluis en Peter Teekamp.

Station Manager Uunco Cerfontaine: “Het lijkt wel of de muziek uit 80’s alleen maar beter gaat klinken. Bij het format van Radio Veronica speelt de muziek uit de 80’s een centrale rol. Daarom zijn we erg benieuwd welke 880 nummers uit de 80’s onze luisteraars kiezen als favorieten. We hebben een keuzelijst opgesteld met alle platen die in de 80’s de Top 40 hebben gehaald. Dit hebben we aangevuld met een aantal nummers die de Top 40 nooit hebben gehaald, maar die iedereen wel kent, zoals Walking on Sunshine van Katrina and the Waves. Totaal kunnen onze luisteraars kiezen uit bijna 3000 titels. Hieruit stellen we dan de ‘De 80’s Top 880’ samen die we vanaf maandag 11 april uitzenden.”

Vorig artikelWeek van de Jaren 60 trekt ruim 2,3 miljoen luisteraars
Volgend artikelZendgebouw Radio Kootwijk open voor publiek