Home Landelijke radio 3FM zet Partijwijzer online

3FM zet Partijwijzer online

3FM heeft om 12:00 uur de Partijwijzer online gezet op de eigen site. Deze partijwijzer ontwikkelde 3FM samen met Stemwijzer voor jonge kiezers die nog niet precies weten op welke partij zij willen stemmen. De stellingen en onderwerpen in de partijwijzer richten zich op verkiezingsthema’s die voor jongeren belangrijk zijn.

“Inhoudelijk ligt het initiatief en de eindredactie van deze partijwijzer bij 3FM”, zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM, “en dat maakt dat we specifiek kunnen aangeven wat politici in hun partijprogramma zeggen over onderwerpen die belangrijk zijn voor jongeren”.

3FM besteedt aandacht aan de verkiezingen door van maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november 3FM Serious Politics uit te zenden. Giel Beelen, Claudia de Breij, Coen & Sander en Dolf Jansen ontvangen de lijsttrekkers van de grote partijen en de belangrijkste politieke nieuwkomers. De 3FM Jocks voelen de politici aan de tand over belangrijke onderwerpen en luisteraars kunnen rechtstreeks vragen stellen.